Peberfrugter fyldt med laks og fed ost

 En vidunderlig måde at få den efterhånden så velkendte laks på.

2 personer

3-4 peberfrugter (røde-gule-grønne)

200 g fersk laks

50 g fed ost (fransk brie eller gedeost max 45+)

60 g sorte skiveskåret oliven

100 g cherrytomater skåret i små tern

Olie til bagning

Dressing:

2 spsk. kapers

4 spsk. persille

20 g olie

Reven skal & saft af 1 citron

Salt og citronpeber

Flæk peberfrugterne på langs og fjern kernerne.

Skær laksen og osten i små tern.

Kom laks, ost, oliven og cherrytomater i en skål og drys med salt og citronpeber, og bland det godt.

Fordel fyldet i peberfrugterne og hæld lidt olie ind over.

Bag dem i ovnen ved 200 grader i 20 minutter, til fyldet er gyldent.

Hak kapers og persille med en skarp kniv og bland det sammen med olie, citronskal, citronsaft, salt og peber.

Server peberfrugterne med dressingen ovenpå og pynt med klippet persille.

Byd flutes til.