Kulmule med græske kartofler

 4 personer

Græske kartofler:

1 kg nye kartofler

1 citron

1 fed hvidløg

1 rød og 1 gul peberfrugt

2 kviste timian

1 spsk. olivenolie

50 g sorte oliven

Salt og peber

Tzatziki:

1 agurk

1-2 fed hvidløg

3 spsk. DDV yogurt 7%

Fisk:

800 g kulmulefilet

Græske citronkartofler:

Tænd ovnen på 200 grader. Skur eller skrab kartoflerne og skær dem i store tern og læg dem i et ildfast fad.

Pres saften ud af halvdelen af citronen. Skær den anden halvdel i tern.

Hak hvidløget, og skær peberfrugterne i grove stykker. Bland citrontern, citronsaft, feberfrugter, hvidløg, timian, olivenolie, oliven salt og peber grundigt sammen med kartoflerne, og bag i 30 minutter.

Tzatziki:

Riv agurken groft, og kom lidt salt på, og lad den trække 15 minutter. Pres saften let ud af agurken med hænderne, og rør agurken med presset hvidløg og yoghurten, og smag til med salt og peber.

Fisk:

Skrab skællene af kulmulen og skær små snit i skindet. Steg den med skindsiden nedad i lidt olie på panden i ca. 2 minutter. Pres den lidt med en palet så den bliver brun over det hele.

Vend den til sidst og giv den lidt farve på den anden side. Skal steges ca. 5-6 minutter i alt.