Torsk m/chorizo

Beskrivelse

Overskrift

2 personer:

300 g torskefilet

40 g chorizo i tynde skiver

1 rødløg i fine tern

150 g grillet peberfrugt (kan fås på glas)

2 spsk. olivenolie

1 spsk. æblecider eddike

Salt og peber

Salat – sprød og lægger

Grønne linser

Løse ris

Sød chilisauce

Kog linser og ris som anvist i letsaltet vand.

Skær torskefileten i pæne stykker og læg chorizo ovenpå. Bag fisken ved 200 grader i ca. 12 minutter, afhængig af tykkelse.

Gril peberfrugterne i 15 minutter og læg dem i en plasticpose i 10 minutter. Pil skindet af og skær dem i strimler.

Vend salat, peberfrugter, grønne linser, rødløg med olie-eddike dressingen.

Server løse ris til som er vendt med lidt sød chilisauce.