Marokkansk lammetærte

Køb en rulle færdig tærtedej. Bag den som anvist på pakken.

Fyld:   

400 g hakket lammekød eller oksekød

1 løg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket

1 lille courgette i små tern

1 spsk. olivenolie til stegning

1 dl rosiner

50 g smuttede mandler

1 spsk. marokkansk blandingskrydderi

(Ras el Hanout - se under gode tips og småretter i menuen)

1 tsk. kanel

Salt og peber

1 dl vand

8 cherrytomater

Frisk koriander

50 g feta

Kom kødet i en gryde og svits det med løg, hvidløg og courgette. Tilsæt rosiner, krydderier og mandler og kom vand ved. Lad det småstege i 10 min. Kom fyldet på tærtebunden og pynt med tomater og smuldret fetaost. Bag tærten ved 180 grader i 30-35 min.

Ved servering - drys med frisk koriander og giv grøn salat til.