Krebsehalesymfoni

En god veninde har givet mig grundopskriften til denne fantastiske lette og hurtige forret. Jeg har dog tilføjet lidt ekstra ingredienser, det kan jeg bare ikke lade være med.

 

4 personer:

300 g krebsehaler i lage m/dildsmag

1 lille finthakkede rødløg

1 spsk. hakket dild

1 håndfuld grønne bønner

Parmesanost i flager

Dressing:

4 spsk. Bornholmsk rapsolie

2 spsk. fransk æblecidereddike

1 tsk. fransk sennep

Lidt sød chutney – det tynde

 

Hæld væden fra krebsehalerne og kom dem i en skål.

Kog bønnerne møre ca. 3-4 min. Kom dem i en sigte og overhæld med koldt vand. Så bevarer de den flotte grønne farve.

Del bønnerne på langs, sæt neglene i rillen og riv lige så stille.

Hak rødløget meget fint og kom det over krebsehalerne sammen med de grønne bønner og den hakkede dild.

Kom dressingen i en meljævner og ryst godt, på den måde bliver dressingen lidt tyk og hænger bedre ved. Hæld den ud over krebseblandingen, og pynt med dild,citronskive eller lime.

Slut med et drys af parmesanost i flager.

Server med flute eller ristet toastbrød.