Torskefilet i karry

Beskrivelse

Hurtig ret, arbejdstid ca. 20 minutter

4 personer.

600 g friske torskefileter

1 tsk salt

Endvidere:

3 porer

3 stænger blegselleri

1 rød peberfrugt

2 syrlige æbler

25 g smør/olie

1 spsk karry

1 fl creme fine 7% eller Milda 4%

Citronpeber eller hvid peber

Skær torskefileterne i 5 cm brede stykker på tværs. Drys med salt.

Snit porrerne og blegsellerien i tynde skiver. Befri peberfrugten for kerner og skær den i strimler på langs. Skær æblerne i både.

Varm smørret/olien i en dyb pande og lad karryen svitse kort, så smagen frigøres.

Svits porre og blegselleri heri få minutter. Tilsæt peberfrugt og æbler og svits dem et par minutter. Hæld Creme fine eller Milda på og lad det koge igennem.

Læg fiskestykkerne ned til grønsagsblandingen og dæmp varmen. Lad fisken mørne under låg ca. 10 minutter, afhængig af fileternes tykkelse. Server straks.

Byd løse ris til.