Kronhjorte medaljoner

Meget pikant smag, med den blide svampesauté og den syrlige tranebærcreme, en virkelig himmerigsmundfuld. God fornøjelse.

2 personer.

400 g kronhjorte medaljoner

Salt og peber

Lidt olie til stegning

Svampesauce:

100 g løg

400 g blandede svampe

Frisk timian

Salt og peber

Tranebærcreme:

200 g tranebær

Saft af en øko-citron

Multisød eller sukker efter smag

120 g DDV-yoghurt eller græsk yoghurt

Tilbehør:

Fine nye kartofler

Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på panden i ca. 4 minutter, alt efter hvor gennemstegte, bøfferne ønskes. Tag bøfferne af panden og hold dem varme.

Snit løg og svampe og kom dem på panden i det fedtstof, der er tilbage. Steg, til det er gyldent. Krydr med frisk timian, salt og peber. Hvis man ikke kan undvære sauce, kan der filføjes lidt fløde eller creme fine 7 %.

Kom tranebær og citronsaft i en lille gryde og varm op ved middelvarme til bærrene brister, men de skal ikke koge helt ud. Tag tranebærrene af varmen og lad dem afkøle helt. Smag til med naturligt sødemiddel.

Vend tranebærrene forsigtigt i yoghurten uden at røre det helt ud. Server dyrebøfferne med svampesautéen og tranebærcremen.