Karbonader med purløgsdresing

4 personer.

400 g hakket kalvekød

1 spsk. frisk, hakket fransk estragon

½ tsk groft salt

Friskkværnet peber

2 spsk hvedemel

Groft salt og peber

25 g smør og lidt olie til stegning

Dressing:

3½ dl græsk yougurd 10 eller 2 %

4 spsk frisk, klippet purløg

½ tsk groft salt

Friskkværnet peber

Bland kød, estragon, salt og peber og lad det hvile i køleskabet ca. ½ time. Form kødet til karbonader og tryk dem lidt flade. Vend dem i mel og salt.

Lad smør og olie blive gylden i en pande, og steg karbonaderne ved svag varme ca. 4 min på hver side.

Hvis du har kolde kartofler, kan du stege dem sammen med karbonaderne som råstegte kartofler.

Giv en grøn salat til med sukkerærter, fintstrimlet iceberg-romainesalat, melon, agurk, tomater og kom lidt citronolie over.

Pynt med brøndkarse.