Tigerreje suppe med karry og kokosmælk

Her gælder det om at få suppen til at smage som det passer dig og dine smagsløg.

2 personer.

1 pk. tigerrejer ca. 200g

1 dk.  kokosmælk 400ml light

2 fed hvidløg finthakket

1 spsk. ingefær finthakket

1-2 røde chilipeber fintskåret

1 fintsnittet forårsløg

saften af ½ lime

2 tsk. karry

4 dl fiskefond/vand (1-2 fisketerninger)

2 spsk. vindruekerneolie

Salt og peber

Evt. fiskesauce

Lad halespidsen sidde på tigerrejerne, den er meget dekorativ i retten.

Olien opvarmes i gryden, og hvidløg, karry, ingefær, forårsløg og fintsnittet chili svitses.

Tilsæt fond og lime. Rør et par gange og tilsæt kokosmælken og rør let til det småkoger. Nu gælder det at få suppen til at smage som det passer dig og dine smagsløg.

Tilsæt rejerne og småkog ca. 4 min. endelig ikke for længe så bliver rejerne kedelige og krymper ind til det bare ingenting.

Server flutes til og en kølig hvidvin.