Rødspætter med ferskensauce

 

4 personer.

500 g rødspættefileter

1 spsk. hakket dild

2 tsk. olivenolie

Salt, peber

Citronsaft

Sauce:

1 lille løg

1 spsk. olie

1 tsk. karry

3 ferskener, dyppet i kogende vand og flået (kan også bruge dåseferskener)

1 dl kraftig bouillon – f.eks. Knorr grønsagsbouillon ”Du Chef”

2 dl kokosmælk light

2 tsk. majsstivelse

½ dl koldt vand

Citronsaft, salt og peber

Tilbehør: Løse ris og salat

Læg fiskefileterne på bagepapir. Drys dem med dild, salt og peber. Dryp med olivenolie og citronsaft. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 5 min. på midterste ovnribbe.

Hak løget, og svits det i olien sammen med karry. Tilsæt bouillon og kokosmælk. Kog det sammen i 5 min. Tilsæt ferskner i tern. Udrør majsstivelsen i vandet, og rør det i. Kog saucen kort igennem, og smag den til med citronsaft, salt og peber.