Krabbe sufflé

4 personer.

1-2 ds. krabbekød – gem væde

2 spsk. smør

3 spsk. mel

1,5 dl mælk

1 dl fløde

Salt og hvid peber

1 knvsp. cayennepeber

4 æg + 1 ekstra æggehvide

Lav en opbagning af smør, mel og spæd med mælk og fløde samt væde fra krabbedåsen.

Skal småkoge i ca. 5 min. ved omrøring. Tages af varmen og afkøles lidt. Æggeblommer tilsættes én ad gangen, der røres godt mellem hver.

Æggehviderne piskes stive og vendes i opbagningen sammen med krabbekødet, og det hele kommes i et smurt ildfast fad og sættes nederst i ovnen.

Må ikke åbnes de første 20 min. da den falder sammen. Bages 30-35 min ved 210 grader.

Server flutes og grøn salat til.

Kan bruges som hovedret til 2 personer og som forret til 4 personer.