Briths karry mørbradgryde:

Til 12 Personer

6 mørbrad

2 bundter forårsløg eller almindelige løg i tern

500 g champignon

2 pakke cocktailpølser – eller flere

1-2 ds kokosmælk 17 %

2 tsk Tandoori mild karry pasta (smag dig frem)

1-2 tsk. Mango Chutney Sweet

Lidt frisk chili (husk at tage de hvide kerner fra, det er dem der er stærke)

Salt & peber og 1 grønsagsboullion

Måske æbletern i til sidst.

Du kan også pynte med små coctailtomater når du har hældt retten i et fad, det ser flot ud. Også lidt persilledrys gør underværker.

 

Skær mørbraden i fine strimler og svits i lidt olie/smør - tag dem op af gryden.

Svits forårsløg, champignon og chili og læg kødet ved.

Kom kokosmælk og grønsagsboullion ved og lad det simre.

Du kan også komme lidt cremefine 7 % ved for at give lidt mere sauce.

Sæt små skåle med kokosmel, rosiner, bananer i skiver og cassionødder på bordet som de kan drysse over retten.

Serveres med løse ris kogt på grønsags boullion.

God fornøjelse.