Kaperskrebinetter

 

Lidt hakket kapers i farsen giver en pikant smag, og gør ikke krebinetten ringere.

2 personer:

400 g hakket kalv- & flæskefars magert eller kun kalvefars

1 spsk. hakket kapers

Salt og peber

Olie og smør til stegning

Ovnbagte rodfrugter

Rør farsen godt igennem med de hakkede kapers. Form kødet til krebinetter og krydr med salt og peber og steg dem 4 minutter på hver side i lidt olie tilsat smør.

Ovnbagte rodfrugter:

Rengør rodfrugterne - kartofler, persillerod, rødløg, gulerødder, pastinak eller hvad du nu har i køleskabet -  skær dem i grove stykker og kom dem i et ildfast fad. Brug evt. alubakker, hvis du ikke gider vaske op.

Krydr med salt, olie og lidt flydende honning/sirup og drys krydderurter på, rør rundt så olien fordeles.

Bages i ovnen ved 200 grader ca. 20 minutter. Serveres til de skønne krebinetter.

Jeg havde en rest tzatziki som vi fik til, det kan også anbefales.

 UHMMM velbekomme.