Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Susanne, d. 22-04-2014
Hej Britt.
Ledte på Google efter Valnøddelagkage,og kom også ind på din hjemmeside.
Så flot en hjemmeside.
Glæder mig til at prøve nogle af dine retter.
Du er nu i mine fortrukne .
Kærlig hilsen Susanne.
E-mail:
Skrevet af Lissi, d. 20-10-2012
Perlehønebryst med basilikumcrem

Der et bare Uhmmm - mad - prøv det
Skrevet af Timme, d. 18-10-2011
Hej Britt !
Tillykke med din side, jeg håber du bliver glad for den.
Jeg er blevet opfordret til at give dig en opskrift, men da der ikke findes en fordi det bare er noget som jeg banker sammen på ca. 15 minuter, selv kalder jeg det fastfood, men det er sundt.
FastFood Wok:
Snit :
Gullerødder i tynde strimler
Peperfrugt i strimler
Hvidkål
Kød
Lidt olie i bunden af en Wok eller Sauterpande, put kødet ned og steg det med salt og grov malet peper samt lidt (hjemmelavet) chillisovs, tilsæt Gullerødder og vend det rundt, når gullerøderne er ved at blive møre, tilsæt kålen, rør rundt med ca.30 sek mellemrum, tilsæt til sidst peperfrugten ,den skal ha så den bare er varm men stadigvæk sprød.
Kød efter frit valg, kotteletter, kylling, en brugt hakkebøf eller frikadeller mulighederne er mange.

Til Min Chilli sovs bruger jeg
Et ½ Hvidløg ca. 6-8 fed , hakkes fint.
ca. 20 små Røde chilli (de stærkeste) hakkes fint
Hvidløg og chilli ligges i en bøtte med låg derefter tilsættes ca.1/4 flaske Asian fiskesovs og rør rundt, denne chillisovs kan holde sig i en måned eller mere.
E-mail:
Skrevet af Kirsten, d. 12-10-2011
Hallo! Hvor er det godt gået, Brith! Det er en fornøjelse at se og læse. Til lykke med din nye hobby-dejligt at vi andre også kan få glæde af den.
Kærlig hilsen
Kirsten
Skrevet af Jenny, d. 12-10-2011
Du er bare super-dygtig - sikke en hjemmeside - jeg glæder mig til at prøve dine retter! Håber vi snart ses!
E-mail:
Skrevet af Charlotte, d. 10-10-2011
Sikke et univers, det er meget flot og inspirerende og med garanti lækkert. Jeg taler af erfaring, da jeg selv har smagt og ikke mindst prøvet flere af opskrifterne :-)