Fed fynsk fisk

 4 personer.

Denne forret fik vi på Munkebo kro til et gourmé ophold.

4 flotte skiver røget laks

100 g fynsk rygeost – evt. hjemmelavet

½ fint hakket rødløg

Lidt hakket kapers

Lidt fintklippet purløg

Lidt piskefløde

Salt og peber

Lidt salat

Olivenolie

Balsamicoeddike

Rødløgsringe og dild

Tynde kartoffelskiver stegt i olie

Kornene af en stang god vanilje

Citronsaft

Rør rygeosten med rødløg, kapers og purløg og lidt piskefløde. Smag til med salt og peber. Læg blandingen på lakseskiverne og rul dem sammen.

Læg rullerne på salat marineret i olie og balsamicoeddike. Pynt med løgringe og dild og garnér med de små kartoffelchips.

Bland olivenolie med vaniljekornene og lidt citronsaft og dryp det rundt om lakserullen.

Du kan også dele lakserullen på midten med et skrå snit, sæt den ene halvdel oven på den anden, ser flot ud.