Istrifli med blåbær og knuste biscotti

Istrifli med citronsyltede blåbær

 

 

En dessert der har det hele! Den vaniljefyldte flødeis får selskab af citronsyltede blåbær og sprøde italienske småkager.

4 personer

800 g vaniljeis

16-20 biscotti (italienske småkager)

Evt. tørrede spiselige blomster

 

Citronsyltede blåbær:

250 g friske blåbær

1 dl friskpresset citronsaft

1 dl vand

½ vaniljestang

1,5 dl rørsukker

CITRONSYLTET BLÅBÆR:

Bring citronsaft, vand, flækket vaniljestang og sukker i kog i en kasserolle og lad det koge ved middel varme, til konsistensen er som tynd sirup. Hæld den varme citronsirup over blåbærrene i en skål og afkøl.

Anret kugler af vaniljeis i 4 portionsglas med et lag knuste biscotti og citronsyltede blåbær imellem. Slut af med blåbær og sirup og evt. et drys tørrede blomster.

 

TIP

Skift biscotti ud med knuste makroner eller søde ingefær kiks.

 

Velbekomme!