Kylling avocadosuppe

Nem suppe

En velsmagende, sund og fyldig suppe, der ikke tager mange minutter at tilberede.

2 personer:

2 skalotteløg

2 kyllinge brystfileter

1 liter vand

Kyllingefond til 1 l

1 spsk. karry

Lidt olie

2 avocado

Citronsaft fra ½ citron

Salt, peber og sidt sukker

Citronolie

Lidt caryendepeber

Kom lidt olie i en gryde og svits de hakkede skalotteløg, uden de tager farve. Tilsæt karry og 1 liter vand og kom kyllingebrystfileterne i, som er skåret i stimler. Lad det simre i ca. 20 minutter.

Avocadokødet overhældes med citronsaft, så det ikke bliver mørkt.

Tag kødet op og kom de 2 avocadoer ned i suppen og varm det igennem.

Tilsæt 1 dl madlavningsfløde og fat nu din stavblender og giv det en ordentlig omgang, suppen skal være tyk og fløjlsblød.

Ved serveringen anrettes kyllingestykkerne i en dyb tallerken og den varme suppe hældes over. Garner med citronolie og et drys af cariennepeber.

Server flutes til retten.