Tapas

Hapser med blåskimmelost, serranoskinke og pærer. Kartoffelchips m/flødeost og granatæbler. Dadler m/selleri og serranoskinke.

Uhmm

4 personer:

80 g blåskimmelost f.eks. Picón del Valle

4 skiver brød

½ pærer skåret i tynde både

2 spsk. honning

2 kviste timian

2 skiver serranoskinke skåret i halve

Smør blåskimmelost på brød, og læg først skinke og dernæst pærerskiver på.

Dryp med lidt honning og drys timianblade på

Gratinér brødene i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

 

Laks m/avocado, wasabi og drys af sesamfrø

Skær avocado ud i passende stykker (½ avocado i 3 skiver)

Dyp eller drys ydersiden med ristet sesamfrø

Smør wasabi på laksestrimler og vikl omkring avocadoen.

Stik en pind i hver skive

Lidt besværlig at arbejde med, men smager skønt

Nemt og smukt