Dampet fiskeroulade

Dampet fiskeroulade m/fetaost og rød peberfrugt

2 personer

250 g rødspættefileter

50 g fed fetaost eller hvidløgsost

1 rød peberfrugt

1 dl hvidvin

Salt, citronpeber, dild

Tilbehør: Nye danske kartofler eller ris

Krydr hver filet med salt og citronpeber og fordel fetaost og 1 stk. strimlet rød peberfrugt på hver rødspættefilet. Rul dem sammen og læg dem tær sammen i en kasserolle. Læg resten af peberfrugten oven på rullerne og kom 1 dl hvidvin ved.

Damp nu fisken under låg ved svag varme ca. 5-7 minutter, indtil fisken er færdig.

Kan også lægges i et fad og dampes i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.

NB! Jeg serverede grønne asparges og hollandaise til.

2 personer

400 g grønne asparges

Vand og salt

Hollandaise:

50 g kartofler

50 g gulerod

2 skalotteløg

1 dl grønsagsbouillon (aspargesvand og terning)

1 æggeblomme

Salt, peber og citronsaft

Pynt – hakket persille

Kog små stykker kartofler, gulerod og løg 15 minutter i ½ dl bouillon og ½ dl aspargesvand.

Blend grønsagerne sammen med æggeblomme. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.

Hold saucen varm, den må endelig ikke koge. Hæld den varme sauce over de dampede asparges og drys med lidt persille.