Kalvefilet – ostepaneret

med oliven/kapers sauce

2 personer:

2 stk. kalvefilet á 200 g

Revet parmesan og rasp, halvt af hver

1 æg

Olie til stegning

salt

Olivensauce:

1!4 dl fløde 8 %

30 g store kapers halveret (eller små)

½ citron, revet skal

1 fed knust hvidløg

45-50 g oliven (sorte eller grønne)

½ maggi terning

Paner kalvefiletterne og lad dem hvile ½ time, så holder paneringen bedre. Steg dem derefter et par minutter på hver side. Olien skal være tilpas varm, ellers bliver paneringen ikke pæn.

Kom fløde, kapers, oliven, reven citronskal, hvidløg og lidt bouillon i en gryde og varm langsomt op, lad det gerne trække lidt inden serveringen.

Server de skønne kalvefiletter med olivensaucen og frisk pasta, eller kartofler.

Brug gerne sorte oliven for synets skyld.