Fiskefad med timiansauce

Arbejdstid 20 minutter.

4 personer.

Ca. 700 g fiskefileter (fx torsk, rødspætte eller rødfisk)

Salt og citronpeber

200 g gulerødder

200 g grønne bønner

200 g glaskål eller majroe

1 porer skåret i skiver

Timiansauce:

1-2 Oma til madlavning 4%

Frisk citrontimian

Lidt fiske-eller grønsagsbouillon Knorr du Chef

1 dl hvidvin

Evt. lidt cayennepeber - kan udelades

Kog et par dl letsaltet vand og damp de fint snittet gulerødder, glaskål og bønner skåret i mundrette stykker, ganske lidt. Tag dem op af kogevandet og overhæld dem med koldt vand for at stoppe kogeprocessen.

Fiskefileterne krydres med citronpeber og salt på den indvendige side, og rulles sammen fra hale mod hoved.

Kom nu alle grønsagerne i et ildfast fad og læg fiskerullerne oven på.

Kog ”fløden” med frisk citrontimian, lidt bouillon og lidt hvidvin og smag saucen til med citronpeber og evt. lidt cayennepeber.

Hæld den ud over fisken og sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter.

Kartofler og løse ris klæder retten, men da der er mange grønsager i, kan dette undværes.