Mørbrad m/ekstragonsennep

UPS! glemte at tage billed, derfor kun halvdelen tilbage

og grønne oliven

Dagen efter m/melonsalat

2-4 personer

1 stor svinemørbrad

1 spsk. estragon sennep

Grønne oliven m/rødpeber

Salt og citronpeber

1 pakke bacon

Rens mørbraden for sener, skær den op på midten, og bank den ud så den bliver flad. Kom sennep og oliven, som er skåret en gang over, hen langs mørbraden.

 Krydr med salt og peber og luk den sammen igen. Vikl bacon omkring, det holder sammen på dyret og smager vidunderligt.

Ligges i et ildfast fad og steges i ovnen ved 180 grader ca. 30-40 minutter, den må ikke blive tør.

Serveres med f.eks. dejlig vandmelonsalat og røsti.

NB! Den skønne sennep købes i  Supermarkeder og hedder:

Edmond Fallot, Moutarde verte Á Léstragon og er en fin delikatesse. (den er grøn)