Estragonkylling m/frisk pasta

Estragonkylling m/frisk pasta og asiatisk inspireret grønt

4  personer:

450 g frisk pasta

1 kylling ca. 1200 g

Estragon, citronpeber, salt

2 spsk. limesaft

2 spsk. thailandsk fiskesauce

2 tsk. flydende honning

4 forårsløg, i tynde skiver

1 agurk, skrællet og i 2,5 cm store tern

1 spsk. frisk mynte, finthakket

Parter kyllingen, kom den i et ildfast fad og krydr den med salt, citronpeber og frisk (eller tørret) estragon. Steges i ovnen ved 200 grader ca. 30-45 minutter. Estragon kan udelades hvis du ikke kan lide det.

Kog pastaen som anvist på pakken.

Kom limesaft, fiskesauce og honning i en lille gryde og kog det igennem ved svag varme i 2 min.

Tilsæt forårsløg, agurk, og mynte og lad det trække ½ times tid.

Tomater ovnbagte:

Halver tomaterne og kom dem i et ildfast fad eller alubakke. Krydr med salt, citronpeber, flydende honning, timian og lidt basilikumolie og bag dem ved 180 grader i 1 time. Stil dem lidt til side.

Kom pastaen i en forvarmet skål og vend med limedressingen og pynt med de bagte tomater.

Server til kyllingen.

Velbekomme.