Kulmulefilet på dildkål

En velsmagende og sommerlig ret.

 

En utrolig velsmagende og sommerlig ret med få ingredienser:

2 personer:

350 g kulmulefilet

Smør og olie til stegning

½ spidskål

2 forårsløg

1 dl piskefløde

1 kop grønne ærter

1 bundt dild

Salt og citronpeber

Rengør kulmulen og skær den i passende stykker. Snit skindsiden lidt så fisken ikke bukker når den bliver stegt. Steges på skindsiden i et par minutter, og vendes lige til sidst, så den får smørsmag og farve på den anden side også.

Skær kålen ud i grove stykker/skiver og forårsløgene i skrå skiver, også lidt groft.

Svits begge dele i smør i en dyb pande eller wook, kom fløden på og lad simre til det er mørt, men stadig har bid.

Tilsæt lige inde serveringen grønne ærter og dild, som lige koger med et par minutter.

Kom kålen op i en dyb tallerken med fisken oven på og drys med resten af den hakkede dild.