Kylling i karry m/eksotisk salat

 Cool

1 person:

170 g kyllingefilet

100 g løg eller forårsløg

100 g gulerødder

Olie til stegning

3 tsk. karry

1-2 dl bouillon

30 g DDV yoghurt eller madlavningsfløde 4-7 %

Salt og peber

Eksotisk salat:

½ mangofrugt

¼ frisk ananas

30 g frisk kokosnød

½ rød chili

½ bundt koriander

1 limefrugt

Striml kyllingekødet. Hak løgene og skær gulerødderne i skiver.

Varm en dyb pande op med fedtstoffet. Svits kød og grønsager sammen i et par minutter. Drys karry på og hæld bouillonen over. Læg låg på retten og lad den simre i ca. 10 minutter.

Tag gryden af varmen, kom yoghurten/fløden i og rør rundt. Smag til med salt og peber.

Skræl frugterne og skær dem i tern. Striml kokosnødden og hak chilien og korianderne. Bland det hele godt sammen og pres limesaft over. Lad det trække lidt.

Server kyllingeretten med den eksotiske salat til og evt. kogt ris.