Kullerfilet m/krydderpanko

Kullerfilet m/krydder panko Blue Dragon

Jeg ved godt det ikke er pænt at rose sig selv, men en gang imellem kommer jeg til at mikse nogle gode smagsstoffer sammen, der bare fortjener lidt selvros. Denne fiskeret smager pragtfuldt, og den vil gøre sig godt som gæstemiddag eller bare en ganske almindelig middag hvor i vil forkæle jer selv.

2 personer:

600 g kullerfilet

1 æg

Panko rasp

1 håndfuld krydderier (f.eks. skovsyre, oregano, basilikum, persille, timian) hvad du har og kan lide

Parmesan – revet

Salt og peber

Citron/lime

Pisk ægget let sammen og bland raspen med finthakket krydderurter og revet parmesan.

Paner kullerfileten i blandingen og læg dem i et ildfast fad, eller brug alubakker, det letter rengøringen.

Kom en smørklat oven på hver filet og sæt den i ovnen ca. 12-14 minutter ved 200 grader.

Server med citron/lime, nye kartofler og lidt grøn salat eller lidt flødekogt spinat og ekstra drys af parmesan.

Citronris vil også være perfekte til denne ret:

Kogte ris tilsat hakket mynte og et par spsk. fed creme fraiche. Kan toppes op ved hjælp af en form hvis du vil portionsanrette, det ser flot ud.