Kulfi

Kulfi m/pistacienødder og appelsinskal

NB! Meget sød dessert, skal derfor være som flødeis. Prøv med limesaft i stedet for appelsinsaft, så er den knap så sød. 

Vel nok den nemmeste dessert at tilberede. Også dejlig her op mod juletid, da der både er appelsin og kardemomme i, men selvfølgelig kan den spises året rundt.

4 personer:

1 dl piskefløde

1 dåse sødet kondenseret mælk

1 tsk. kardemomme

100 g usaltede pistacienødder

Saft af ½ appelsin

Skal af 1 usprøjtet appelsin

Pisk fløden til skum i en stor skål, og vend forsigtigt kondenseret mælk, appelsinsaft og kardemomme i.

Stil skålen i fryseren, eller fordel først cremen i 4 serveringsskåle. Kulfi skal stå i fryseren til konsistensen er som flødeis.

Fryser du den ned i en stor skål, så rør lidt undervejs i indfrysningen.

Hak pistacienødder, og riv appelsinskallen. Server kulfi med hakkede pistacienødder og appelsinskal på toppen.

Velbekomme!