Oksefilet m/kartofler og feta

2 personer:

1 kg oksefilet

Salt og peber

Snit fedtsiden i tern og krydr godt med salt og peber.

Steg 15 minutter ved 220 grader derefter ved 170 grader i ca. 35-40 minutter, alt efter hvor stor oksefileten er, og hvor gennemstegt eller rosa du ønsker den.

Feta kartoffelsalat:

350-400 g kartofler

Lidt løvstikke

Salt og peber

Olivenolie

50-100 g feta

2 spsk. citronsaft

1 fed hvidløg

Lidt krydderurter f.eks. persille, løvstikke og brøndkarse

Kog kartoflerne og lad dem køle lidt af. Skær dem i grove tern.

Smuldr fetaen i en skål og rør med salt og peber, citronsaft og presset hvidløg, hakkede krydderurter og ¾ dl olivenolie.

Vend kartoflerne med krydderurteblandingen og lad det trække lidt inden serveringen.