Broccolisalat m/carpaccio

Beskrivelse

Overskrift

4 personer:

1 broccoli

2 forårsløg

1 rødløg

100 g kogte kerner fx byg, spelt eller ris

100 g carpaccio – tynde skiver okseinderlår

50 g parmesanost i flager

Cæsardressing:

1 pasteuriseret æggeblomme

1 spsk citronsaft

1 tsk dijonsennep

1 fed hvidløg

½ dl olivenolie

Salt og peber

Tilbehør

Brød

Del broccoli i mindre buketter og damp dem møre i ca. 3 minutter. Hæld koldt vand over og afdryp.

Skær forårsløg i tynde skiver og hak rødløg fint.

Pisk æggeblommen tyk og luftig med citronsaft og sennep. Tilsæt presset hvidløg og hæld olien langsomt i, mens du pisker med et lille piskeris indtil dressingen tykner. Smag til med salt og peber.

Vend broccoli med løg, forårsløg og kerner. Anret på et fad og fordel carpaccio i salaten. Dryp dressing over og top med flager af parmesanost. Server salaten med brød.

Frugt og grønt pr. person ca. 130 g