Sennepskylling

En herlig sommerspise, som ikke tager mere end ca. 30 minutter at lave.

4 personer:

1 økologisk kylling

4 tsk. fransk sennep

1 tsk. grovkornet sennep

1 kvist frisk rosmarin

Lidt olie

¾ dl fløde plus lidt creme fine 7%

Salt og peber

Pluk rosmarinnålene af stilken, hak dem fint og bland dem med sennep og lidt olivenolie.

Parter kyllingen og gnid den godt med sennepsblandingen. Drys med salt og peber, og sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter.

Når kyllingen er færdig, hældes væden over i en kasserolle, og der tilsættes lidt fløde og creme fine og smages til med resten af sennepsblandingen (ca. 1 tsk.) må ikke smage for stærkt af sennep, skal være pikant i smagen.

Server nye kartofler og grønt til, jeg havde grønne bønner som jeg kogte og serverede som en bønnesalat med hakket rødløg og olie/eddike marinade over.