Honningpannacotta

Vel nok den nemmeste dessert man kan lave, og med en fløjlsblød konsistens, der bare er himmelsk. Rigtig god fornøjelse og husk - lav rigeligt.

4 personer:

2 blade husblas

5 dl piskefløde

50 g honning (orangehonning eller lavendelhonning kan også bruges)

½ stang vanilje (kan udelades)

Læg husblassen i en skål med rigeligt koldt vand.

Bring fløde og honning i kog i en kasserolle, sammen med kornene fra en vaniljestang. Lad vaniljestangen koge med. Træk kasserollen væk fra varmen, og rør den udblødte husblas i flødeblandingen, til den smelter.

Hæld flødeblandingen gennem en fin sigte, og fordel den i 4 glas. Sæt dem i køleskabet i mindst 4 timer, til pannacottaen er stivnet. Kan også laves dagen før.

Nu kan du pynte med hvad som helst.

Jeg kogte lidt jordbær og kørte gennem en fin sigte, men friske jordbær vil også smage dejligt til den blide honningsmag.