Scampi m/ parmaskinke & salvie

4 personer:

120 g parmaskinke eller serranoskinke

160 g store rejer (3-4 pr. person)

1-2 vaniljestænger

40 g rasp

Salt & peber

Store, friske salvieblade

20 g olivenolie til stegning (smør)

40 g bladselleri

40 g agurk

40 g peberfrugt

4 spsk. hakket bredbladet persille

4 spsk. lys balsamicoeddike

Skær parmaskinken i ca. 3 cm brede strimler og rul dem rundt om rejerne.

Skrab vaniljekorn ud af vaniljestangen. Bland kornene med rasp og krydr med salt og peber. Vend rejerne godt rundt i raspen.

Træk dem herefter på små træspyd med salvieblade i mellem.

Varm olien op på panden og steg rejespyddene, til de er gyldne og sprøde.

Striml bladselleri, agurk og peberfrugt så fint som muligt. Vend dem med hakket persille og balsamicoeddike.

Lav en top af grønsagerne og server rejespyddene ovenpå.