Blomkålspuré og tigerrejer

2 personer:

1 lille blomkålshoved ca. 300 g

1 dl madlavningsfløde

1 tsk. grønsagsboullion

300 g tigerrejer

Persille

Revet citronskal

1 spsk. hakket kapers

2 fint snittet forårsløg

Lidt citronolie

Del blomkålen og skær rodstokken fra.

Kom blomkålsbuketterne i en gryde med madlavningsfløde og lidt boullion, og lad den simre ca. 10 minutter, til den er kogt. Mos den groft eller brug en stavblender, alt afhængig af hvor fin du ønsker mosen skal være. Smag til med salt og peber.

Blomkålspureén anrettes midt på en tallerken, de optøede tigerrejer arrangeres oven på.

Rejerne kan også vendes gangske kort på en pande i lidt olie drysset med chili eller karry eller et af dine yndlingskrydderier.

 Bland hakket persille, revet citronskal, hakket kapers (kan udelades) og de fint snittet forårsløg med citronolie, og dryp det ud over retten lige inden servering.