Kalveculotte m/tunsauce

Kalveculotte med kold tunsauce

Langtidssteg en kalveculotte 3 timer ved 100 grader i din havegrill. Pas på den ikke får for lang tid, brug evt. et stegetermometer. Den skal have en temperatur på 55-60 grader, eller steg den som anvist på pakken.

2 personer:

1,5-2 kg kalve culotte

1 ds tun i olie

½ rødløg finthakket

2-3 spsk.  DDV yougurd

2 spsk. kapers finthakket

Salt og citronpeber

Lidt citronsaft og evt. sød

Stegen skæres ud i tynde skiver og anrettes på en tallerken.

Hæld olien fra tunen og mos den med en gaffel. Rør tunen med det finthakkede løg, finthakket kapers, yougurd, salt og peber. Kom lidt citron og lidt sød ved så mosen ikke bliver for syrlig.

Server kalvestegen med bagte tomater, grønne asparges og lidt salat.