Italienske kødboller i tomatsauce

En hurtig og fedtfattig ret med god smag og dybde.

2 personer:

340 g oksetatar (eller mager oksefars)

Oregano og 1 knivspids karry

2 tsk. mel

Salt og peber

200 g skalotteløg

4 fed hvidløg

2 tsk. olivenolie

500 g flåede dåsetomater

Oregano

Lidt chili

Salt og peber

120 g DDV yougurd 7%

Frisk oregano

Lav en fars af oksekød, mel og krydderier. Tril små kødboller. Brun dem i olie på en pande og tilsæt de pillede løg, hvidløgene og dåsetomaterne.

Lad retten simre ca. 10 minutter og smag til med salt, peber og evt. lidt chilli.

Server med yoghurt og et drys frisk oregano.

Frisk pasta eller grovflytes klæder retten.

God fornøjelse og velbekomme.

NB! kan med fordel laves om formiddagen og trække til aften Cool