Fyldt laks med friterede bønner

2 personer:

400 g laksefilet

60 g yoghurt 7%

40 g finthakket rødløg

1 spsk. fintklippet dild

1 spsk. fintklippet purløg

Salt og peber

Citron

400 g grønne bønner

Olie, salt, citronskive

Læg laksefileten med skindsiden nedad og skær en ”lomme” midt i den på den lange led.

Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne. Rør yoghurt med rødløg, dild, purløg, salt og peber. Kom citronsaft over laksen og fordel blandingen i lommen, læg laksen i et ovnfast fad og bag den ved 200 grader i 10-15 minutter. (Må endelig ikke bliver tør).

Nip enderne af bønnerne og vend dem rundt i olien. Læg bønnerne på et stykke bagepapir og drys med salt. Kom bønnerne i ovnen ved 200 grader og bag dem, til de er gyldne og møre, ca. 10 minutter.

Servér den fyldte laks med bønner og et par citronskiver.