Pulled pork

Uhmmm

Lækker Pulled Pork

4 personer.

2 kg nakkesteg

2 spsk. flagesalt eller røget salt

1 tsk. friskkværnet sort peber

2 spsk. røget paprika

500 g hjemmelavet barbecue-sauce (se under gode tips og småretter)

2 dl kraftig kødboullion

Burgerboller - gerne grove

Tænd ovnen på 125 grader. Skyl og tør kødet.

Bland de tørre ingredienser sammen, og gnid dem ind i kødet. Kødet anbringes i en stegepose og der øses hjemmelavede BBQ over. Kom 2 dl. boullion ved, og luk posen. Husk at lave et lille hul så dampen kan komme ud.

Sæt stegen i ovnen og lad den hygge sig der i fem timer. Kødet skal falde fra hinanden når du trækker i det med en gaffel.

Skær de ristede bollerne over, og lad gæsterne selv fylde deres brød med kød.

Det klassiske tilbehør er Cole slaw, men hyldebærsyltet rødbedesalat smager også himmelsk til.

Top lidt af den hjemmelavede BBQ sauce på kødet og tag en skefuld Cole slaw ovenpå, se opskrift under SMÅT OG GODT – UHMMM!!

NB! Når du har pillet kødet fra hinanden med et par gafler, kan du komme lidt af væden, der er i stegeposen, oven på kødet, så vil kødet suge denne væde og det vil være mere fugtig og lækkert.

Rigtig god fornøjelse.