BBQ-sauce

Pragtfuld fyldig og stærk BBQ sauce til marinering, eller et par spsk. oven på Pulled Port når den serveres - UHMMM det er mad.

 1 løg hakket

1 hvidløg hakket

2 laurbærblade

¼ tsk. hele sorte peberkorn

2 tsk. spidskommen

1 tsk. oregano

2 spsk. olivenolie

1 flaske sweet chillisauce 300 ml

1 dl æblecidereddike

2 dl rørsukker

1 tsk. salt

1 tsk. Worcestershire Sauce

Steg løg, hvidløg, laurbærblade, peberkorn, spidskommen, oregano og olivenolie i en stor gryde, uden at det tager for meget farve. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre ved svag varme i 20 minutter. Rør i det indimellem.

Lad det køle af, og hæld på en ren glasflaske eller krukke.

Anvendes til Pulled Port eller hvor man har lyst til en marinade til kødet.